Dragen

Dragen

Friday 18 September 2015

Onsdagskapsejlads 16/9-2015

Tak skal du have for en sejlads, eller kan man sige våd sejlads...... Det både blæste og regnede  voldsomt, men vi var alligevel klar til at sejle.
En god start med vind i S-SØ, men et kort øjeblik efter starten lidt kvaler med at få fokken helt rullet ud. Det blev klaret og vi strøg mod bundmærket hvor vi rundede som anden båd. Kun de forreste to både kunne holde mærket uden vendinger. Kraftige vindstød afgjorde at vi ikke satte gennakker og det var måske meget klogt, da båden foran (Monique) havde svært ved at få den til at stå!!! Derved indhentede vi dem og var kun 20 sek efter dem i mål. En fed sejlads hvor mandskab blev sat på prøve med vand foroven, vand forneden og kraftig vind. Vendingerne sidder bedre og vi får bedre styr på fart og højde. Slut resultatet blev en førsteplads - flot.
Våde sejlere mødtes bagefter i porten ved havnen og fik den sædvanlige mobning, lakrids og molebajer, alt mens vandet dryppede af det våde sejlertøj. Hjem i mørke, men vi følger blot efter båden med radar, så hjem i god behold trods vind og vejr og endnu en onsdagssejlads er til ende.

No comments:

Post a Comment