Dragen

Dragen

Monday 6 June 2016

Weekend tur til Holbæk 3-5 juni

Dragen fulgtes med SoL II, Adelante II og det var meningen at Lykke skulle have været med på en hyggetur til Holbæk. Ombord var Birgitte, Kenneth, Finn, Heidi, Flemming, Lennart, Gitte og Nils. Vi startede med en flot aftensejlads til Frederiksværk hvor vi fik fine pladser og hyggede os med grill, nye kartofler og lækker salat. Efter et par glas rødvin var stemningen høj og vi fortsatte til langt ud på aftenen med drinks vedlagt pral og løgne historier. Blandt andet skulle vi lige snakke om Lykke's afbud og Adelante's sølvbryllup som iøvrigt er onsdag den 8 juni. Det blev en hyggelig aften.
Næste morgen, lørdag sagde vi farvel til Adelante II og lykønskede endnu en gang, og satte kursen mod Holbæk i fantastisk flot solskinsvejr og let N vind. Vi ankom sikkert til Holbæk, lagde ind i den gamle havn og fik den sædvanlige molebajer. Solen bagte og vi kogte....
Indkøb, badning og grill indtil vi skulle på diskotek. Efter maden begyndte kræfterne hos nogle at slippe op og kun nogle havde endnu kræfter til disko. Vi endte med at drikke drinks i stedet for disko, det var også rigtig hyggeligt.
Søndag morgen stod den på morgenmad og badning for vandhundene. Derefter klargøring til afgang mod Lynæs hvor vi aftalte frokost. Dejlig sejlads med fuld sol let vind fra NØ/Ø. Ankomst til Lynæs og god frokost efterfulgt af en kort tur til Lynæs Marine Butik for at købe gas.
En lang tur hjemad mod Frederikssund med mere frisk vind som gik mere og mere mod syd og dermed modvind ned igennem fjorden. Igennem broen kl 17 og tilbage på pladsen kl 17.30.
En dejlig, hyggelig, morsom og herlig weekend tur er slut. Tak til alle deltagerne og synd for Lykke at hun ikke var med. Vi finder en anden weekend til den næste tur.

No comments:

Post a Comment